Sport şi caritate: “Kangoo Jumps pentru Viaţă”

Sport şi caritate: “Kangoo Jumps pentru Viaţă”
23 martie 2016 Printează articolul

Sâmbătă, 26 martie 2016, la Sala de Sport “Gheorghe Roman” din Cluj Napoca va avea loc a şaptea ediţie a evenimentului sportiv caritabil “Kangoo Jumps pentru Viaţă”. Este vorba de o îmbinare între sport şi caritate, evenimentul fiind organizat de Asociaţia M.A.M.E. şi Kangoo Club România.
Iubitorii sportului Kangoo Jumps, sport care prinde tot mai mult în rândul românilor, care doresc să faca mişcare şi, totodată, şi o faptă bună, sunt aşteptaţi sâmbătă, între orele 10:00 – 17:30 la sesiunile antrenante susţinute de Kinga Sebestyen şi instructorii Marius şi Brândusa Rusu, Ciprian Cavajdan, Ildiko Marica, Cristina Pintea, Sofia Gospodinova şi Trupa Sobis. Invitaţi speciali ai evenimentului sportiv-caritabil sunt Mihai Leu – campionul mondial la box profesionist şi Vasilica Ceteraşu – interpretă de muzică populară.

Taxa de participare, 50 de leiSport şi caritate: “Kangoo Jumps pentru Viaţă”

Taxa de participare este de cel puţin 50 de lei, dar nimeni nu se supără dacă participanţii, amatori să facă Kangoo Jumps câteva ore, vor dori să plătească mai mult, având în vedere că vorbim de un eveniment caritabil.
Accesul se va face în baza unei donaţii în valoare de 50 lei, reprezentând taxa de participare la eveniment. Banii pot fi depuşi în contul Asociaţiei M.A.M.E. (IBAN: RO03BTRL04401205N75044XX), deschis la Banca Transilvania, cu menţiunea “Kangoo Jumps” sau direct în urna amplasată în Sala de Sport “Gheorghe Roman” din Cluj, unde va avea loc evenimentul. Persoanele care doresc să participe, dar nu au ghete Kangoo Jumps, sunt rugate să le rezerve la numărul de telefon 0723.664.813 sau la e-mail: andreea.tache@asociatiamame.com.

Fondurile strânse, folosite pentru copiii bolnavi de cancer

“Pasiunea pentru Kangoo Jumps şi dorinta de a ajuta se îmbină armonios în cadrul acestui eveniment caritabil, devenit deja tradiţie. Fondurile strânse ne vor ajuta să susţinem şedinţele de consiliere psihologică, nutriţională, recuperare medicală şi atelierele de art-terapie emoţională de care beneficiază copiii diagnosticaţi cu cancer şi alte boli grave de care avem grijă în cadrul Centrului Steluţelor”, a declarat Maria Culescu, preşedinte fondator al Asociaţiei M.A.M.E.

Fondurile strânse vor fi folosite, pe parcursul anului 2016, pentru asigurarea de servicii de consiliere, suport şi recuperare medicală oferite gratuit copiilor bolnavi, în cadrul Centrului Steluţelor.

“Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare, astfel încât suma strânsă din donarea taxei de participare să fie de un real sprijin pentru sănătatea acestor copii”, a declarat Kinga Sebestyen, preşedintele Kangoo Club România.

Sursa foto: https://www.facebook.com/events/347883418728755/

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu