Simona Halep, cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti

by stiriAdmin | februarie 26, 2018 11:00 pm

Astăzi, când a redevenit numărul 1 mondial, Simona Halep a devenit şi cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti. În cadrul ceremoniei de la Teatrul Excelsior din Caspitală,  la care au participat, printre alții, Ilie Năstase, Gabriela Szabo, Mihai Covaliu,  George Cosac – președintele Federației Române de Tenis etc., Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului.

”Sunt foarte emoționată! Când mă aflu pe o astfel de scenă, e mult mai greu decât pe teren. Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru acest titlu. Este poate cel mai important pentru cariera mea. Când am venit în București acum 10 ani, era un oraș străin, eu fiind din Constanța, dar azi, cu atât mai mult azi, pot să spun că numesc acest oraș acasă”, a spus Halep.

„Ce poate fi mai frumos, mai deosebit, decât să-i omagiem pe cei care ne fac mândri că suntem conaţionali cu campionii noaştri. Azi decernăm titlul de cetăţean de onoare Simonei Halep, în anul Centenar. Când eram copil îmi doream să ajung ca Nadia Coăaneci, iar azi sunt fetiţe care îşi doresc să ajungă ca Simona Halep (…) Mă doare ca sunt unii care întineaza valoarea Simonei. M-a durut de fiecare dată câd am citit comentarii care nu sunt la locul lor. Poate că pentru Simona Halep nu este un titlul atât de mare, dar pentru mine, în anul Centenar, este mare lucru”, a spus Gabriela Firea.

Prezent la ceremonie, Ilie Năstase nu a ratat ocazia de a-i cere primăriţei Firea construirea unei săli de sport de o capacitate adecvată unei capitale europene.

”Am fost ales de bunicul tenisului românesc, domnul Țiriac, să o susțin pe Simona azi. Doamna Firea, sunteți extraordinară, vă rog un singur lucru… vrem o sală de sport de 15.000 de locuri, vă mulțumesc”, a spus, la rândul său, Ilie Năstase.

Sursa foto: https://www.digisport.ro

 

Source URL: https://www.stiriutile.ro/simona-halep-cetatean-de-onoare-al-municipiului-bucuresti/