Săptămâna Europeană a Sportului. Peste 300 de evenimente sportive

Săptămâna Europeană a Sportului. Peste 300 de evenimente sportive
22 septembrie 2017 Printează articolul

Săptămâna Europeană a Sportului va fi marcată în acest an prin diverse activităţi specifice, în perioada 23-30 septembrie. Federaţia Română Sportul pentru Toţi anunţă desfăşurarea unor acţiuni care promovează mişcarea în aer liber în 30 de judeţe din România.

Peste 300 de evenimente sportive

Astfel, sunt programate mai mult de 300 de evenimente al căror scop este de a invita oamenii de toate vârstele să iasă din casă şi să facă mişcare. Organizatorii preconizează că la evenimentele din întreaga ţară vor participa peste 40.000 de persoane. Experienţa anilor precedenţi arată că asemenea manifestări se bucură de un real succes în rândul tuturor categoriilor de cetăţeni, de la copii până la vârstnici.

Autorităţi locale sau asociaţii cu profil sportiv au anunţat deja desfăşurarea unor evenimente în diverse oraşe, cu precădere în parcuri. Vor fi organizate concursuri şi meciuri demonstrative, cu tematici care acoperă o gamă cât mai largă de sporturi şi activităţi recreative. Câştigători vor fi toţi cei care în perioada aceasta vor face pur şi simplu mişcare.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu