Poşta Română vrea să prindă trenul plecat din gară

Poşta Română vrea să prindă trenul plecat din gară
06 decembrie 2017 Printează articolul

Poşta Română vrea să prindă trenul plecat demult din gară. Cam aceasta ar fi concluzia încercării companiei de stat de a recupera timpul şi piaţa pierdute. Poşta Română vrea să devină un jucător important pe piaţa curieratului. Ca atare, a cumpărat 180 de utilitare pentru care a plătit 12,5 milioane de lei. Până la finalul acestei luni compania de stat va avea, în total, mai mult de 1.000 de maşini pentru transport colete în toată ţara, potrivit unui comunicat de presă. Piaţa de coletărie este în continuă dinamică. Există perioade din an, mai ales de sărbători, când românii cumpără o serie de mărfuri care le sunt aduse acasă prin curieri. Oficialii Poştei Române consideră că noile achiziţii în materie de autoutilitare vor permite Poştei Române să suplimenteze volumul de coletărie transportat.

Optimismul oficialilor

„Avantajele se vor vedea inclusiv în creşterea veniturilor Poştei Române, atât pe piaţa de curierat, cât şi pe piaţa celorlalte servicii poştale”, se arată optimistă conducerea acestei societăţi.

Să sperăm că aşa va fi, pentru că în ultimii ani am văzut cum o parte foarte consistentă din piaţa coletăriei a fost acaparată de firmele private de profil, în timp ce compania de stat era zguduită de tot felul de scandaluri legate de prostul management. Efectele au fost resimţite numai de clienţi.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu