Parc Aventura Herăstrău, distracţie şi sport la cote maxime

Parc Aventura Herăstrău, distracţie şi sport la cote maxime
27 iunie 2017 Printează articolul

Parc Aventura Herăstrău, după cum spun nu doar organizatorii, ci şi toţi cei care i-au trecut pragul, înseamnă distracţie şi sport la cote maxime. Parcul de aventură este o activitate sportivă şi recreativă în aer liber, un mod foarte plăcut de a petrece timpul liber cu prietenii şi familia fără a părăsi Capitala.

„Parc Aventura Herăstrău înseamnă curajul de a-ţi depăşi limitele şi frica de înălţime, creşterea încrederii, adrenalină, forţă şi îndemânare, distracţie, <minte sănătoasă în corp sănătos>”, subliniază Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

Parc Aventura Herastrau este format din patru trasee de dificultate progresivă ce se adresează preşcolarilor, şcolarilor, liceenilor şi adulţilor în toată firea, anume:

  • grupa de copii 4-7 ani – 1 traseu;
  • grupa 8-99 ani – 3 trasee.

Lungimea estimată este de 584 de metri şi include 50 de jocuri, dintre care nouă tiroliene. Fiecare participant la Parc Aventura Herăstrău primeşte câte un echipament de securitate compus din ham şi 2 carabiniere, care trebuie folosite în permanenţă pentru siguranţă.

Trasee de dificultăţi diferite

                                               

Fiecare traseu are un anumit nivel de dificultate, nivel  simbolizat de o culoare specifică.

  • 1 traseu mov pentru copiii cu vîrsta între 4 şi 7 ani – are o lungime de 139,7 metri şi include 14 jocuri; traseul mov are un sistem de securitate fără manipularea carabinierelor, deci fără riscul de a deschide carabinierele din curiozitate sau joacă şi astfel se asigură maximum de siguranţă;
  • 1 traseu galben A pentru copiii de la 8 ani împliniţi şi pentru începători până la 99 de ani; traseul galben are o lungime de 104,6 m şi include zece jocuri; traseele galbene nu depăşesc o înălţime de 3 metri;
  • 1 traseu galben B pentru copiii de la 8 ani impliniti şi pentru începători până la 99 ani, cu o lungime de 185,1 metri şi 14 jocuri;
  • 1 traseu verde de dificultate medie pentru grupa 8-99 ani, unde vă puteţi obişnui cu înalţimea jocurilor; pe traseul verde înălţimea jocurilor nu depăşeşte 6 metri.

Tarife copii şi adulţi la Parc Aventura Herăstrău

La Parcul de Aventură Herăstrău se poate ajunge foarte uşor. De la intrarea în Parcul Herăstrău, cea de la Arcul de Triumf, se face dreapta, imediat pe prima alee. În perioada de vară, programul este între orele 10:00 – 20:00, iar toamna programul este mai scurt cu o oră, anume între orele 10:00 – 19:00. Relaţii suplimentare sau diverse întrebări se pot adresa sunând la numărul de telefon 0740.802.280.  Preţurile practicate la Parc Aventura Herăstrău sunt următoarele:

  • Adult 2h/1h extra – 45 de lei/20 de lei.
  • Copil 2h/1h extra – 35 de lei/15 lei.
Sursa foto: http://www.herastrauparc.ro
  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu