Opt premii pentru elevii români la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză

Opt premii pentru elevii români la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză
04 octombrie 2017 Printează articolul

Elevii noştri s-au întors cu opt premii de la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză. A fost un concurs la care au participat candidaţi din Albania, Armenia, Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova şi România. Manifestarea s-a desfăşurat în Armenia, între 25 şi 30 septembrie, sub auspiciile Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei.

Ana-Maria Vieru, de la Colegiul Național „Grigore Moisil” din Onești, a obţinut premiul I, Irina-Nicoleta Păun, de la Colegiul Național „Gheorghe Murgoci” din Brăila, a obținut premiul al III-lea. Cele două eleve au concurat la proba scrisă individuală.

Rezultate promiţătoare

La proba orală pe echipe, Irina – Nicoleta Păun a câştigat premiul I, Darius-Constantin Avrigeanu, de la Școala Centrală din București, premiul al II-lea și Ioana Adelina Ralea, de la Colegiul Național „Cuza Vodă” din Huși, premiul al III-lea.

Consemnăm şi rezultatele probei orale pe echipe, corespunzătoare nivelului B2, unde Maria Bebec, de la Colegiul Național „Traian” din Drobeta Turnu-Severin, a obţinut premiul I, iar Andreea Florea, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din București, și Ana-Maria Vieru, premiul II.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu