Pe ultima sută de metri. Oferte de revelion la pensiunile de la Bran-Moeciu

Pe ultima sută de metri. Oferte de revelion la pensiunile de la Bran-Moeciu
11 octombrie 2017 Printează articolul

Dacă vreţi să mai prindeţi vreun loc pentru petrecerea de revelion, ei bine, trebuie să vă grăbiţi, ofertele la pensiunile de la Bran-Moeciu fiind pe ultima sută de metri. Între 1.000 şi 1.500 de lei va costa în acest an sejurul de revelion în zona Bran-Moeciu. Tariful e valabil pentru fiecare persoană în parte. În zona aceasta se află în prezent aproximativ 8.500 de locuri de cazare.

Pregătirile pentru primirea oaspeţilor de revelion au început deja, spune preşedintele Asociaţiei Bran-Moeciu-Fundata, Laurenţiu Drăgan. Pensiunile au pus de mai mult timp în vânzare pachete de vacanţă pentru noaptea dintre ani, majoritatea ofertelor fiind deja adjudecate de cei care îşi vor petrece revelionul în această parte a ţării.

Mâncare tradiţională

Oferta pensiunilor, în ceea ce priveşte masa festivă, se bazează pe exploatarea resurselor locale. Asta înseamnă mâncăruri care au la bază reţete tradiţionale. Dar pe lângă brânză, slană şi palincă, turiştilor le mai sunt puse la dispoziţie şi o serie de mici evenimente menite să le pună sângele în mişcare. Astfel, vor fi plimbări cu sania trasă de cai, picnic în mijlocul pădurii, foc de tabără sau vizitarea unor obiective turistice din vecinătate. A nu se uita că la patru kilometri de Castelul Bran se află pârtia Zănoaga. Se pot închiria schiuri şi sănii.

Ofertă variată

Pensiunile au diverse grade de clasificare, în funcţie de tipul de servicii oferite, deci turiştii au de unde să aleagă, după buzunarul fiecăruia. “Prețurile se stabilesc de către fiecare structură de cazare. La unele cazarea poate fi de 150 de lei pe noapte de persoană și se poate ajunge la 300-400 de lei, iar sejurul de Revelion poate ajunge undeva la 1.200-1.500 de lei, chiar mai mult. Rezervările s-au făcut în mare parte, de mai multă vreme, iar pregătirile sunt deja în toi”, a declarat Laurenţiu Drăgan.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu