Nikos Vertis, din nou în concert live la Bucureşti

Nikos Vertis, din nou în concert live la Bucureşti
02 februarie 2018 Printează articolul

Superstarul muzicii grecești, Nikos Vertis, va fi din nou în concert live la Bucureşti. Cel mai popular artist al Greciei, Nikos Vertis, revine în România, într-un concert live de excepţie, programat pentru 16 martie, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Show spectaculos de Mărţişor

Organizatorii ne anunţă că Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos. Şi cum artistul grec va concerta chiar în luna mărţişorului, show-ul este pregătit special pentru toate femeile, cu piese noi de exceptie, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.

 

“Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă. Vă aștept pe toți pe 16 martie, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat.”, a declarat Nikos Vertis.

Cel mai popular artist al Greciei

Interpret, compositor şi textier, Nikos Vertis este în prezent cel mai popular artist al Greciei. Artistul are, de asemenea, o carieră internațională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur.

Laïka, stilul Nikos Vertis

Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis, este de fapt o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Îmbinarea mai multor stiluri s-a mulat perfect pe vocea specială a lui Vertis, a cărui emoţie transmisă publicului asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține. Trebuie subliniat că Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, care are un respect deosebit pentru public.

Cadou de la artist

Concertul Nikos Vertis Live, care va avea loc pe 16 martie la Sala Palatului, va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

Primii 500 de spectatori care vor cumpăra bilete la categoria VIP vor primi câte un mărţişor cu poza simpaticului şi talentatului artist grec.

Bilete

Biletele pentru concertul Nikos Vertis Live sunt disponibile pe site-ul http://www.eventim.ro, cu preţuri cuprinse între 150 şi 350 de lei, în funcţie de categorie, astfel:

  • Categoria VIP – 350 de lei.
  • Categoria I – 250 de lei.
  • Categoria a II-a – 150 de lei.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu