Miroase a toamnă şi a must în parcul Herăstrău

Miroase a toamnă şi a must în parcul Herăstrău
29 septembrie 2017 Printează articolul

Miroase a toamnă şi a must în parcul Herăstrău. Lume, lume, hai la târg! Se anunţă numeroasă participare de producători agricoli şi meşteşugari din toată ţara în parcul Herăstrău, între 29 septembrie şi 1 octombrie. Deja miroase a must şi pastramă!

“Târgul Bucureştilor“ e abia la a doua ediţie, dar are pretenţia unei mari sărbători a legumelor şi fructelor de toamnă, drept pentru care nu mai puţin de 80 de căsuţe au fost pregătite pentru a-i primi, cu tot cu marfa lor, pe producătorii agricoli. Să sperăm că sunt numai dintre cei veritabili, cu mâinile muncite în pământ, nu intermediari de oraş.

Numai dacă poţi rezista

Dar dacă tot vorbim de bucate alese, atunci să ne referim nu numai la materii prime, ci şi la produse finite. Sunt anunţate gospodine de mare preţ care ne vor îmbia cu zacuscă şi dulceţuri, de nu ne mai dăm plecaţi. Hai că aici e partea mai uşoară pentru pofticioşi. Războiul cel mare se va da în faţa ceaunelor cu sarmale şi a grătarelor îmblânzite cu mititei şi fripturi. Atunci să te ţii! Dar când or apărea şi producătorii de vin, şi în special cei cu mustul care dă mustăţi la musafiri, renunţi la toate necazurile şi ai grijă numai de bucuria ta.

Atmosfera va fi întregită de ansambluri folclorice şi cântăreţi de toate felurile, pentru orice gust, ca să plece lumea mulţumită, de la copil până la bunic. Primăria Capitalei să trăiască, pentru că ea e naşa întregului eveniment.

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu