Măsuri anti răspândire Covid-19. Ultimele zboruri suspendate

Măsuri anti răspândire Covid-19. Ultimele zboruri suspendate
18 martie 2020 Printează articolul

Măsuri anti răspândire Covid-19 includ şi zboruri suspendate. Ordonanţa militară aprobată ieri şi anunţată aseară de Grupul de Comunicare Strategică a inclus şi măsuri privind zborurile aeriene.

România-Spania şi Spania-România, fără zboruri

Potrivit Ordonanţei militare, iată care sunt măsurile privind zborurile aeriene care au drept scop măsuri pentru prevenirea noului tip de coronavirus Covid-19

  • Se suspendă toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Spania şi din Spania către România, pentru toate aeroporturile din România. Măsura se aplică pentru o perioadă de 14 zile şi intră în vigoare începând de mâine, 18.03.2020, ora 18:00, ora României.
  • Se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Italia și din Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 23 martie 2020. Reamintim că, în prezent, sunt suspendate zborurile din şi dinspre Italia.

Ce zboruri sunt permise

Măsurile enumerate mai sus nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și aterizărilor tehnice necomerciale.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu