Marea “bicicleală” vine la Bucuresti

Marea “bicicleală” vine la Bucuresti
24 martie 2016 Printează articolul

Făra pretenția de a arăta biciclete 4X4 cu geamuri fumurii sau biciclete Porsche, marea “bicicleală” vine la Bucureşti. Salonul Bicicletei 2016 din București, de la Romexpo, își propune să ofere tuturor producătorilor de biciclete, echipamente și accesorii de profil un cadru intim, în care iubitorii acestui sport să interacționeze într-un mod plăcut, plin de mușchi, adrenalină, flori și fete, eleganță şi, nu în ultimul rând, o multime de premii și surprize.
Între 25 şi 27 martie, la Romexpo, Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC – www.aspic.ro) prezintă modele de top,colecții limitate, probe de măiestrie si demonstrații, totul pe o muzică antrenantă.

Acces restricționatMarea “bicicleală” vine la Bucuresti

Prezența la acest eveniment este permisă doar persoanelor cu vârsta între 3 și 85 de ani, cu entuziasm necesar şi cu prezența unui zîmbet larg pe faţă. Este interzisă participarea fără chef de viață. Amatorii să ia aminte şi să vină “înarmaţi” cu chef de viaţă şi entuziasm. Şi cum e posibilă testarea unor modele pe trasee indoor sau outdoor, părinții sunt invitați sa-și pregătească numerarul sau cardurile, în eventualitatea că cei mici se vor îndrăgosti iremediabil de una din zecile de modele de “bicle”.

Surprize şi provocări de tot felul

Activitățile pregătite de organizatori pentru împătimiţii de biciclete nu sunt deloc puţine, mai ales că se va construi un traseu pe care cunoscuţi ciclisti vor face demonstraţii şi spectacole. Pe lângă programul expozitional şi de testare de biciclete pentru adulţi şi copii, care se va desfăşura în fiecare din cele trei zile ale Salonului Bicicletei 2016, organizatorii promit şi multe surprize, din care . ne grăbim să vă dezvăluim câteva.

Vineri, 25 martie 2016

•17:00 – Clasa de Spinning Aviației Wellness Center.
• 18:00 – Bike Polo.

Sâmbătă, 26 martie 2016

• 8:30-16:00 – Urban Trail XCC by Riders Club.
• 11:30-18:00 – Concursuri pentru copii – Pedalează la distracție cu Carpat Sport!
•12:00 – Meci de Bike Polo by BBP.
•16:00 – Demonstraţii de Bike Trial by Pedal Kick

Duminică, 27 martie 2016
•11:30 – Demonstraţii de Bike Trial by Pedal Kick.
• 13:00 – Plimbare flori, fete, biciclete by Bike Skirt.
•15:00 -18:00 – Marathon de Indoor Cycling WorldClass.

Program de vizitare şi taxă de intrare

Programul de vizitare al Salonului Bicicletei, deschis la Pavilionul Expoziţional Romexpo, intrarea B, de pe Bd. Expoziţiei, este următorul:
• Vineri 25 martie, între orele 12:00 – 20:00.
• Sâmbătă 26 martie, între orele 10:00 – 20:00
• Duminică 27 martie, între orele 10:00 – 16:00.
Taxa de intrare este de 10 lei, bani din care organizatorii promit că vor oferi şi premii.
Detalii supliemntare privind toate activităţile pregătite pentru Salonul Bicicletei 2016 sunt disponibile pe internet, la adresele:
www.salonulbicicletei.ro şi
https://www.facebook.com/SalonulBicicletei/?fref=ts

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu