Lucrările la noul stadion „Ion Oblemenco”din Craiova sunt disponibile online

Lucrările la noul stadion „Ion Oblemenco”din Craiova sunt disponibile online
28 ianuarie 2017 Printează articolul

Susţinătorii echipei de fotbal Universitatea Craiova pot vedea clipă de clipă ce se întâmplă pe şantier, lucrările la noul stadion din Craiova „Ion Oblemenco” fiind disponibile online.

Pe site-ul oficial al clubului, o cameră video care a fost montată pe clădirea Malmo din Craiova va transmite permanent fiecare moment al construcţiei, iar cei interesaţi vor putea urmări cum va creşte arena sub ochii lor.

“După ce arena va căpăta învelişul şi forma exterioară cu care ne vom mândri, camera video se va muta în interior, pentru a ne obişnui cu decorul în care ne vom croi noi amintiri, unde vom trăi emoţii, vom exulta fericiţi sau vom suferi.”, se spune pe site-ul oficial al Clubului Sportiv Universitatea Craiova – http://www.csuc.ro/.

Dacă pentru majoritatea dintre noi “acasă” înseamnă căminul în care locuim, pentru fanii alb-albaştri sensul cuvântului “acasă” este mai larg. Pentru aceştia “acasă” este şi “locul unde au trăit momente unice, unde au învăţat să iubească prima oară, unde s-au ataşat pe viaţă de un simbol – arena Ştiinţei. Pe Central s-a continuat istoria, după ce naşterea, sub mai multe forme, s-a produs pe “Tineretului”. Supranumele Campioana Unei Mari Iubiri şi Craiova Maxima s-au zămislit din vuietul alb-albastru al “Centralului” din Bănie. Pe “Ion Oblemenco” ne-am continuat existenţa zbuciumată şi cândva chiar ameninţată. Reclădirea căminului Ştiinţei este aşteptată şi urmărită cu mare interes şi emoţii de toată suflarea oltenească şi nu numai. A devenit deja un moment istoric inaugurarea noului “Ion Oblemenco”., se mai spune pe site-ul CSU Craiova.

  Categorie:
adaugă comentariu

1 Comment

  1. ianuarie 29, 11:08 #1 Rent a car Bucuresti

    Se tot taraganeaza lucrarile, a fost distrusa o echipa de fotbal cu multa istorie in sportul romanesc.

    Reply to this comment

Adaugă comentariu