În Sectorul 3, ridicarea deşeurilor mari începe din 6 mai

În Sectorul 3, ridicarea deşeurilor mari începe din 6 mai
30 aprilie 2017 Printează articolul

Din această lună, Primăria Sectorului 3 demarează campania de ridicare a deșeurilor mari. Concret, în Sectorul 3 ridicarea deşeurilor mari va începe din 6 mai 2017. Campania de ridicare a deşeurilor mari, demarată de Primăria Sectorului 3, va avea loc în prima zi de sâmbătă a fiecărei luni. Prima acțiune de colectare a deșeurilor mari va fi organizată în data de 6 mai.

Telefon special

Locuitorii Sectorului 3 sunt rugați să anunțe în prealabil intenția de a se debarasa de deșeurile voluminoase, precum mașini de spălat, frigidere, aragazuri sau mobilă.

La data anunțată, deşeurile voluminoase vor fi ridicate din locul special stabilit cu operatorul de salubritate, la tel. 021.9640. Astfel, locuitorii Sectorului 3 vor avea posibilitatea să depoziteze aceste deșeuri în condiții de siguranță pentru mediu și sănătate. În plus, nu trebuie să se mai îngrijoreze că nu au unde să arunce deşeurile voluminoase, singura grijă a locuitorilor Sectorului 3 fiind doar să sune la telefonul menţionat mai sus şi să stabilească împreună cu operatorul de salubritate data şi locul unde vor fi lăsate respectivele obiecte.

Scopul campaniei initiate de Primăria Sectorului 3 este împiedicarea  formării depozitelor spontane de deşeuri, plus că locuitorii sectorului sunt ajutaţi să scape de deşeurile voluminoase.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu