În premieră, spectacol aviatic la Salonul Auto Bucureşti

În premieră, spectacol aviatic la Salonul Auto Bucureşti
02 octombrie 2015 Printează articolul

Ediţia a XIII-a a Salonului Auto Bucureşti, eveniment care se desfăşoară între 1 şi 11 octombrie, vine cu o premieră. Este vorba despre cel mai specaculos spectacol aviatic al acestei toamne, denumit, pe scurt, „SAB Air Show”.
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii are loc în complexul Romaero Băneasa, pe o suprafaţă de peste 25.000 de metri pătraţi.
Aşa cum menţionează organizatorii, SAB & Accesorii reprezintă “elementul de referinţă al pietei auto româneşti, evenimentul în cadrul căruia sunt prezentate ultimele noutăţi şi premiere dedicate segmentului auto şi al accesoriilor”. La ediţia de anul trecut au fost prezente 102 companii expozante, pragul evenimentului fiind trecut de peste 58.000 de vizitatori.
La SAB & Accesorii, accesul se face pe bază de bilet, preţul fiind de 25 de lei. Pentru copiii sub 7 ani, accesul este gratuit.

Premiere auto naţionale

La ediţia din acest an se anunţă 25 de premiere naţionale, deci automobile venite direct de la Frankfurt, care se adaugă celor peste 200 de modele auto expuse. Pasionaţii de automobile vor putea admira nu doar premierele naţionale, ci şi cele mai noi modele auto de la Adria, BMW, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo.

Acrobaţie cu planorul

Ediţia de acum vine cu o noutate, spectacolului automobilistic adugându-i-se şi cel aviatic. Aeroclubul României va participa cu Hawks of Romania – formaţia naţională de acrobaţie cu avionul; White Wing – formaţia demonstrativă de acrobaţie cu planorul; Blue Wings Romania – echipa de lucru relativ pe cupolă cu paraşuta; The Pelicans – echipa de demonstraţie cu avioane ultrauşoare. În plus, Iacării Acrobaţi vor încânta publicul cu demonstraţiile susţinute cu cele trei avioane ale lor.
Spectacolele aviatice vor putea fi urmărite între 3 şi 4 octombrie şi 9-11 octombrie, accesul publicului fiind gratuit.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu