Gorjenii din Rovinari ţin legătura cu Primăria prin aplicaţia online

Gorjenii din Rovinari ţin legătura cu Primăria prin aplicaţia online
18 ianuarie 2018 Printează articolul

Da, nu este o poveste sau un film SF, ci o realitate, aceea că gorjenii din Rovinari ţin legătura cu Primăria prin aplicaţia online. Vrei să sesizezi ceva la Primărie, nu mai e nevoie să mergi la sediu. Adio cereri în audienţă, cereri scrise şi aşteptare în antecamera şefilor! Mai nou, sesizarea se poate face de pe telefonul mobil, de pe tabletă sau de la calculator. Operaţiunea este gratuită.

Mai aproape de cetăţeni

Primăria din oraşul Rovinari a lansat aplicaţia „Rovinari City Report” pentru cetăţenii acestei localităţi. De bază este reţeaua de Internet. Ai reţea, trimiţi sesizarea. În caz contrar, chiar este nevoie să te deplasezi la primărie.

„Ne dorim să fim mai aproape de dumneavoastră, de cetățeni, să vă ascultăm problemele și să facem în așa fel încât sesizările dumneavoastră să ajungă la noi cât mai simplu. Nu este nevoie să veniți în audiență ori să stați la vreo coadă pentru a ne atrage atenția asupra unor probleme din oraș. Tocmai pentru a ușura comunicarea cu noi, am lansat aplicația mobilă Rovinari City Report, care poate fi descarcata de pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android”, sună comunicatul Primăriei din Rovinari.

Cum se face

Sunt oferite toate datele tehnice pentru ca oamenii să ştie de pe ce adrese anume se descarcă aplicaţia. De pe portalul www.rovinaricityreport.ro se iau toate informaţiile.

Ce are de făcut autorul sesizării este să prezinte datele sale de identificare, după care va putea să adreseze opinii sau reclamaţii atât către Primărie, cât şi celorlalte instituţii din administraţia publică locală. Fiecare utilizator poate vedea şi ce opinii au scris alţi concetăţeni ai săi. Toate sesizările devin publice.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu