Distracţie și muzică cu „Kids Club – Saturday Show”

Distracţie și muzică cu „Kids Club – Saturday Show”
27 februarie 2016 Printează articolul

Copiii din sectorul 6 şi nu numai pot participa, în acest weekend la o nouă ediţie a evenimentului „Kids Club – Saturday Show”, care se desfăşoară sâmbătă şi duminică în Rotonda Plaza Romania. Mai pe scurt, un eveniment care se poate numi „Distracţie și muzică cu Kids Club – Saturday Show”. Astfel de acțiuni se desfășoară la fiecare sfârșit de săptămână, cei mici având posibilitatea să ajungă să se bucure de ședințele de pictură pe față, de teatru, muzică, modelare de baloane etc.

Timp de două zile, copiii şi părinţii lor sunt aşteptaţi, începând cu ora 17.00, în Rotondă, unde pot participa la activităţile distractive gândite special pentru cei mici: ateliere de pictură, jocuri interactive cu animatori, teatru şi facepainting. Îndrăgita trupă Story va susţine sâmbătă, începând cu orele 19.00, un concert pentru toţi cei care se vor afla în incinta complexului comercial.
Evenimentul „Kids Club – Saturday Show” este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, pentru a stimula imaginaţia şi creativitatea copiilor chiar şi pe parcursul iernii, atunci când temperaturile scăzute limitează activităţile şi interacţiunile micuţilor în aer liber. Evident, astfel de activități sunt benevenite, creativitatea celor mici fiind stimulată. Nu în ultimul rând, să se bucure de o oră de teatru adecvat vârstei lor este, de asemenea, o inițiativă lăudabilă.

Programul evenimentelor din acest weekend

Acțiunile dedicate celor mici se desfășoară după un anumit program, astfel:

Sâmbătă, 27 februarie:

• 17.00 – 19.00: Ateliere de pictură, coloristică, jocuri interactive cu animatori, facepainting, modelare baloane.
• 18.00 – 19.00: Teatrul pentru copii „Mica sirenă”.
• 19.00 – 20.00: Concert trupa Story.

Duminică, 28 februarie:

• 17.00 -19.00: Ateliere de pictură, coloristică, jocuri interactive cu animatori, facepainting, modelare baloane.
• 18.00 – 19.00: Teatrul pentru copii „Dabada şi Nubanu”.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu