Concertul “Romantic 100%”, la Sala Cinema PRO

Concertul “Romantic 100%”, la Sala Cinema PRO
13 octombrie 2019 Printează articolul

Concertul “Romantic 100%”, care va avea loc la Sala CinemaPRO, este parte a evenimentelor culturale din cadrul stagiunii Salut CULTURA!. Concertul “Romantic 100%” va avea loc la Sala Cinema PRO, pe 15 octombrie 2019, de la orele 19:00. Concret, Orchestra Simfonică București vă invită la o seară de muzică clasică romantică.

Deținătorul premiului I al primei ediții a Concursului de Dirijat BMI, organizat de Bucharest Music Institute, Samuel Seungwon Lee, revine la Cinema Pro alături de renumitul solist Vlad Maistorovici. Alături de Orchestra Simfonică București, cei doi muzicieni vor interpreta Carl Maria von Weber – Uvertura Freischutz, Brahms – Concertul în Re Major pentru vioară și orchestră și Simfonia I.

Reamintim că evenimentul Concursul Internațional de Dirijat Orchestră Simfonică a fost organizat în perioada 25 – 28 iulie 2018.

Destinată dirijorilor tineri, competiția a adunat în ţara noastră 30 de participanţi din 15 țări, dintre care le menționăm pe cele mai îndepărtate: Statele Unite ale Americii, Coreea de Sud, Taiwan, Japonia, Argentina, China și Columbia.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu