Catedră spulberată de explozia unei petarde într-un liceu din judeţul Arad

Catedră spulberată de explozia unei petarde într-un liceu din judeţul Arad
22 ianuarie 2018 Printează articolul

Un fapt de o gravitate extremă a fost înregistrat zilele trecute, o catedră fiind spulberată de explozia unei petarde într-un liceu din judeţul Arad. Incidentul s-a produs în clădirea Colegiului “Mihai Viteazul” din oraşul Ineu, judeţul Arad. Un elev a pus o petardă de mare putere sub catedra din clasă.

În urma exploziei, catedra a fost spulberată. Din fericire, profesorul nu se afla la faţa locului în momenul respectiv. Nu a fost înregistrată nicio victimă în rândul elevilor. Inspectoratul Şcolar Arad a deschis o anchetă. Rezltatele sunt aşteptate în primele zile ale acestei săptămâni.

Ce se ştie oficial

“Am discutat cu doamna director de la unitatea de învăţământ. Se pare că vineri a avut loc un mic incident. Una dintre eleve a adus o petardă la şcoală, cel mai probabil rămasă de la sărbători. Într-o pauză, se juca prin clasă cu petarda, iar la un moment dat, un coleg i-a luat-o şi a introdus-o într-un sertar de la catedră, negândindu-se că va exploda. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită”, iată firul evenimentelor, după cum declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Emilia Şoriţeu. Comisia de anchetă va stabili sancţiunile care vor fi aplicate elevilor implicaţi în acest incident.

Sursa foto: http://www.aradon.ro

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu