Armata Română caută rezervişti voluntari până pe 20 octombrie

Armata Română caută rezervişti voluntari până pe 20 octombrie
04 octombrie 2017 Printează articolul

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că a prelungit campania de recrutare a gradaţilor rezervişti voluntari până la 20 octombrie. Sunt disponibile în acest sens 2.000 de posturi.

Dacă sunteţi interesaţi, trebuie să vă prezentaţi la Centrul Militar Teritorial în a cărui rază domiciliaţi. Acolo completaţi o cerere în acest sens. Este necesar să aveţi asupra dumneavoastră actul de identitate, în original şi în copie. Vă mai este de mare folos certificatul de cazier judiciar eliberat de poliţie cu cel mult şase luni înainte de depunerea cererii pentru care vă aflaţi acum la Centrul Militar Teritorial. La fel de importante sunt actele de studii sau alte documente care atestă dobândirea unor competenţe profesionale. Aceste acte vor fi aduse în original şi în copie. Dacă aveţi permis de conducere, îl prezentaţi şi pe acesta, cu tot cu copia aferentă, în dosarul de înscriere.

Câteva îndrumări necesare

După ce aţi trecut de etapa înscrierii, la Centrul Militar Teritorial veţi primi informaţii despre unitatea militară unde va avea loc recrutarea şi selecţia candidaţilor. Totodată, veţi fi îndrumat spre unitatea sanitară în care veţi efectua controlul medical.

Dacă nu aveţi nicun fel de pregătire militară, atunci veţi fi consiliaţi de personalul specializat pentru a fi îndrumaţi spre acele categorii de arme ori servicii unde dovediţi aptitudini.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu