Admitere. Cinci noi programe de studiu la UNATC Bucureşti

Admitere. Cinci noi programe de studiu la UNATC Bucureşti
21 august 2017 Printează articolul

Pentru admiterea în anul universitar 2017-2018, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) „I.L. Caragiale” București înființează  cinci noi programe de studiu.

Începând cu data de 4 septembrie, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București îi așteaptă pe toți cei pasionați de domeniile Teatru și Cinematografie să se înscrie la concursul de admitere pentru anul universitar 2017 – 2018.

Odată cu noul an universitar, se  organizează examene de admitere şi pentru cinci noi programe de studii, trei dintre ele fiind cu predare în limba engleză.

Noile programe de studiu

Cele cinci noi programe de studiu sunt în cadrul Facultăţii de Film şi a Facultăţii de Teatru.

Astfel, în cadrul Facultății de Film, domeniul „Cinematografie, fotografie, media” se deschid următoarele programe de studiu:

  • Licență Animaţie, cu o durată de 3 ani.
  • Trei Masterate în limba engleză, cu o durată de 2 ani, anume Documentary Film, New Media Design şi Interactive Tehnologies for Performing and Media Arts.

În cadrul Facultăţii de Teatru, domeniul „Teatru și artele spectacolului” se va înfiinţa programul de Masterat Art –Terapie prin Teatru şi Artele Spectacolului, cu o durată de 2 ani. Acesta este un program interdisciplinar, susținut în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației  din cadrul Universităţii din București.

Înscrierea la examenele de admitere se face pe site-ul www.unatc.ro şi este o etapă obligatorie. Etapa a doua de înscriere are loc în luna septembrie la secretariatele Facultăților de Teatru și Film.

Detaliile despre toate  programele de studii oferite de UNATC „I.L. Caragiale” împreună cu metodologia de admitere se găsesc pe  www.unatc.ro/admitere sau la sediul universității din str. Matei Voievod nr. 75-77, București.

 

adaugă comentariu

1 Comment

  1. septembrie 12, 17:25 #1 Florinache

    Si unde vor lucra cei cu Master in Terapie prin Teatru si Artele Spectacolului?

    La Apaca?

    Reply to this comment

Adaugă comentariu