20 de lei, biletul la meciul de fotbal cu Finlanda

20 de lei, biletul la meciul de fotbal cu Finlanda
07 octombrie 2015 Printează articolul

Preţul biletului la meciul România-Finlanda, din cadrul preliminariilor Euro-2016 şi care se desfăşoară în 8 octombrie a.c., va avea un cost unic – 20 de lei, indiferent că e vorba de tribuna I, peluze sau inele.

Biletele se pot cumpăra online de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, în varianta e-ticket, de la casele de bilete de la Arena Naţională şi alte 500 de puncte din cadrul magazinelor Inmedio şi Germanos din toată ţara. Casa de bilete din Bulevardul Basarabiei a fost deschisă, în premieră, nonstop.

“Suporterii care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei <Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată> vor avea intrarea gratuită la meciul România – Finlanda”, a spus Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

“Craig Thomson (în imagine) a fost delegat de UEFA să conducă ultima partidă de pe terenul propriu a în campania de calificare la EURO 2016. Arbitrul scoțian, în vârstă de 43 de ani, va fi ajutat de arbitrii asistenți David McGeachie și William Conquer, de al patrulea oficial Douglas Ross și de arbitrii adiționali Steven McLean și Andrew Dallas. Craig Thomson a mai condus de două ori meciuri ale reprezentativei României: 1-4 cu Olanda, în octombrie 2012, preliminarii CM 2014, și 1-2 cu Austria, în aprilie 2009, preliminarii CM 2010”, subliniază site-ul http://www.frf.ro.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu